Klik her for at gå til 24/7 HOTLINE, hvis du har akut brug for hjælp til ulykkesundersøgelse

 

Flying Squad er et netværk at uafhængige konsulenter, som har omfattende erfaring og kompetencer som undersøgelsesleder i forskellige industrier og organisationer.

Medlemmerne af Flying Squad støtte ofte hinanden i forskellige projekter, og vi er vant til at arbejde sammen. Vi er i løbende kontakt og mødes gerne årligt, som her i Breukelen i Holland i maj 2022 (foto nedenfor).

Udbytte:

  • Som regel kan undersøgelseslederen være hos jer indenfor 24 timer.
  • Professionel erfaring og objektivitet.
  • En neutral part fungerer som mellemled for de involverede interessenter.
  • Ensartet tilgang til ulykkesundersøgelser.
  • Jeres egne medarbejdere skærmes fra arbejdspresset og fra de konflikter, der ofte er på spil, når der sker en ulykke. Så kan de fokusere på det samarbejde om forbedringer, der kommer efter undersøgelsen.

Hvorfor er det vigtigt at have fokus på dette:

I nogen tilfælde er det afgørende at have undersøgelseslederen og -teamet på ulykkesstedet meget hurtigt, til at støtte jeres organisation, især lokalt, og komme rigtigt i gang med undersøgelsen. Ofte er der meget på spil, både for medarbejdere og for virksomheden. Vi kan hjælpe jer til hurtigt at få overblik og viden om, hvad der skete, hvorfor ulykken skete og med håndtere fokus fra myndigheder, presse, etc. Vi har den erfaring og viden, I har brug for i sådan en situation.

Praktisk information:

Varighed: Minimum 10 arbejdsdage.

Sprog: Dansk, engelsk og hollandsk.

Konsulenter: Flying Squad.

Bagerst, fra venstre: Mark Spruijt, Edwin Scholten, David van Valkenburg, Peter Berlie, Peter Wielaard.

Forrest, fra venstre: Ed Janssen, Lisbeth Holberg, Tatjana Draese, Judica van Deenen, Victor Roggeveen, Oscar Diederich, Mario Schoonderwoerd.